In het MFC

Overzicht gebouw

De Bibliotheek is zes dagen per week open. U kunt er terecht voor tijdschriften, kranten en boeken, maar ook voor games en dvd's. Bovendien zijn er regelmatig activiteiten voor jong en oud.

Meer informatie

Kindcentrum De Werf- onderwijs is een Openbare Basisschool in Presikhaaf West. De school is gehuisvest in MFC Presikhaven. Als school zorgen wij ervoor dat kinderen het beste uit zichzelf halen. Kinderen kunnen veel leren. Kinderen willen ook graag leren.

Meer informatie

Het beste voor het kind, dat is waarvoor organisaties in MFC Presikhaven met elkaar samenwerken. Een veilige omgeving, waar het kind kan leren en kan spelen, maar ook kan vallen en weer opstaan.

Meer informatie

Rijnstad heeft voor volwassenen verschillende mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen en mee te doen in de wijk. Opbouwwerk geeft informatie en advies op het gebied van wonen, samenleven en voorzieningen in de wijk.

Meer informatie

Na de geboorte van uw kind kunt u terecht bij onze jeugdverpleegkundigen en jeugdarts op het consultatiebureau. Hier wordt de groei en ontwikkeling van het kind tussen 0 en 4 jaar in de gaten gehouden.

Meer informatie

Het wijkteam geeft professionele steun en advies over zorg, opvoeden en opgroeien, werk en inkomen.

Meer informatie

Voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar organiseren de kinderclubs (Mammoet, Oosthof, Bakfiets en MFC Presikhaven) leuke en leerzame activiteiten. De activiteiten zijn er voor alle kinderen uit Presikhaaf. Het maakt niet uit op welke school je zit: kom kijken op één van onze clubs.

Meer informatie

Push is het centrum voor jongeren in de wijk Presikhaaf en omgeving. Zowel voor jongens als meiden zijn er activiteiten.

Meer informatie

Kinderdagopvang en BSO Harlekijn is sinds juni 2009 gehuisvest in het MFC (Multi Functioneel Centrum) Presikhaven in de wijk Presikhaaf. Er wordt samengewerkt met beide basisscholen, de peuterspeelzaal, het sportbedrijf, het wijkteam, het consultatiebureau en de bibliotheek.

Meer informatie

Een kindcentrum van Rijnstad is een goede plek om te spelen en te leren voor uw peuter van 2,5 tot 4 jaar. Wij bieden een veilige plek waar uw peuter leert samen te spelen met leeftijdsgenootjes.

Meer informatie

Sportbedrijf Arnhem stimuleert dat elke Arnhemmer voldoende sport en/of beweegt. Het Sportbedrijf ondersteunt (sport)verenigingen, onderwijs en andere instellingen gericht op een blijvende kwaliteitsverbetering.

Meer informatie

Siza ondersteunt mensen met een handicap bij het organiseren van hun leven te organiseren. Zo zelfstandig mogelijk.

Meer informatie

Taal is voor iedereen! Heb je moeite met de Nederlandse taal? Wil je hiermee oefenen? Dan is het Taalcafé iets voor jou.Verzorgd doorde Bibliotheek

Meer informatie