Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint?

Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint

Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint?

Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint is een vraag die veel mensen stellen, gezien de huidige staat van Microsoft Sharepoint-services. U ziet, Sharepoint is in de loop der jaren enorm populair geworden vanwege het vermogen om toepassingen voor bedrijfsprocesbeheer (BPM), zoals e-commerceplatforms zoals PayPal en WorldPay, te integreren, evenals tools voor het publiceren van webinhoud zoals WordPress en Blogger. Sharepoint biedt gebruikers ook sociale netwerkmogelijkheden via de community-based Sharepoint-sites zoals MySpace en Facebook, waardoor bedrijven gemakkelijker dan normaal met hun klanten en prospects kunnen communiceren. Maar het beste dat Sharepoint zijn gebruikers biedt, is de mogelijkheid om bedrijfsinformatie te gebruiken voor meerdere organisaties, afdelingen en locaties zonder dat centralisatie nodig is.

Dus wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint voordat ik het ga gebruiken? Sharepoint combineert in feite zowel de wereld van zakelijke als sociale websites. Het enige dat u hoeft te doen, is u aan te melden bij een Sharepoint-hostingprovider, aan de slag te gaan en uw eerste site te maken bekijk. Van daaruit kunt u Sharepoint-applicaties op de website of buiten de website gaan gebruiken – als u Sharepoint niet op de website wilt gebruiken, kunt u gewoon thuis blijven en vanaf daar werken. Ook al geven de meeste bedrijven er de voorkeur aan om medewerkers getraind te hebben in het gebruik van Microsoft Sharepoint, het is ook prima om te leren terwijl je bezig bent met het instellen.

Enkele andere dingen die u over Microsoft Sharepoint moet weten, zijn hoe het werkt (eigenlijk is het een bestandssysteem), hoe het eruit ziet (het heeft een visuele interface die het gemakkelijk te gebruiken maakt, maar ook vertrouwd voor IT-professionals) en hoe het zo te configureren dat u uw verschillende sites en toepassingen kunt integreren. Afgezien daarvan moet je ook weten dat het erg snel en compatibel is met PHP- en MySQL-servers en dat het zelfs kan worden ge├»ntegreerd met ASP en Java. Het beste wat u kunt doen als u Sharepoint gaat gebruiken, is eropuit gaan en de verschillende opties verkennen die voor u beschikbaar zijn. Maar dit zijn natuurlijk alleen basisdingen en je hebt meer nodig om Sharepoint te gaan gebruiken – maar voor de doeleinden van dit artikel denk ik dat je de basisdingen hebt behandeld.

Zoek meer informatie op: https://sharepointmodules.nl/